fbpx

Bemutatkozás

VADREGÉNYES PORTA

Faluvégi, erdőszéli ajándékos boltocska és kávézó az Őrségben

Szaknyéron, erdővel és patakkal ölelt kis faluban találsz ránk.

Öt éve, egy kirándulás során megszólított minket itt egy régi, lakatlan ház, beleszerettünk, és álmodtunk köré egy mesevilágot, amit saját magunk építünk apránként, de szívvel-lélekkel.

Van itt az Őrségben valami varázslat. Az illatok, a színek, a patak zúgás, a lombok sustorgása – olyan erre, mintha egy mesében sétálnék.

Megilletődve nézem a kertünkön kecsesen átszökellő őzeket, a mókust a diófánkon, a rét felett köröző héját, a fák közé futó vörös loboncos rókát – itt tényleg megtörténik az, hogy kilépve a szabad (és tiszta) levegőre, el tudod engedni a nyűgöket, gondokat, rutint, mert az élmények kiszakítanak a kereteidből, persze ha hagyod, hogy a természet átmossa a szíved. Meg az agyad.

Ajándéktárgyakkal már jó ideje foglalkozunk, ezen a tájon új ihletet kapva folytattuk a munkát. Amikor az egyik múlttal teli, réges-régi vályog szobát szépítettünk vissza, egy hirtelen sugallattól vezérelve úgy döntöttünk, új életet adtunk neki: ajándék boltocskává alakítjuk, ahova reményeink szerint jó lesz betérni és visszatérni. 

Gondosan válogatjuk a kínálatunkat, igyekszünk minden egyes darabot átitatni az őrségi varázserővel, hogy hazatérvén is maradjon veled egy csöpp mágia erről a Vadregényes tájról.

Az itt megélt meseszerűséget, természetességet, békét, ezt a másik valóságot szeretnénk megsejtetni Veled a portánkon.

És ami újdonság:

A kávézó. ♥ 2019 nyarán egy nagy álmunkat valósítottuk meg, a régi fészerből színes, bohém szoba lett, a hozzánk betérőket itt megkínálhatjuk frissen pörkölt, a világ különböző tájairól importált kávébabból készült finom kávéval.