fbpx

Bemutatkozásképp, röviden

Ki vagyok én?

Egy ember ezen a szép bolygón, akárcsak Te.

Test, Lélek, Szellem egyszeri és megismételhetetlen összefonódása ebben az életemben.

Hozzád hasonlóan szerepek sokaságát éltem és élem meg. Nő, anya, feleség, vállalkozó, álmodó – nálam jelenleg ezek a legmeghatározóbbak.

Az elmúlt 48 évben a szabadságvágy, a kapcsolódás és az örömteli létezés motivált. Hamar megtanultam, hogy jó tudok lenni abban, amit szeretek, és nem bírok megmaradni abban, amit már nem szeretek.

Találkozások, emberek és kutyák, sikerek és kudarcok, elbukások és újrakezdések, nagy váltások, költözések formáltak.

Elkötelezett híve vagyok a tanulásnak, természetnek, valódiságnak. Hiszek a teremtő mágiában. Fontos számomra az elfogadás, egyenjogúság, nyitottság, kíváncsiság.

A legutóbbi Változás megéléséhez az Őrségbe sodort a Véletlen, ahol egy új létállapot kezdődött. Erdő, patak, tiszta levegő, elcsendesülés, lelassulás, teremtő visszavonulás, inspiráció és sok tanulás. Létfontos felismerések.

Az elmúlt 5 év a leghihetetlenebb, legőrültebb, legfárasztóbb, legizgalmasabb pillanatok időszakát hozta el.

Ebben a csoda létben került felszínre egy régi álmom: támogatni, segíteni a keresőket, akik a lelkük útjára kívánnak lépni.

Együtt dolgozni a fejlődésért olyan emberekkel, akik vágynak saját maguk mélyebb megismerésére, kibontakoztatására, akik nyitottak az ősi és az új önismereti technikák ötvözésére, szeretik a kalandot, az új élményeket.

ITT tudod megnézni, milyen lehetőségekkel várlak.

Ligeti-Balogh Andrea Lélekút Mentor