fbpx

Vadregényes lélekút

Mindenkinek van olyan pillanat az életében, amikor érzi, hogy egy új útra kell lépnie, mert a régi már nem oda vezeti, ahova vágyik.

A változás állandó. 🙂

Idővel túlhaladunk, meghaladunk – ahogy testünkben a sejtjeink cserélődnek, úgy gondolataink, céljaink, terveink is átalakulnak.

Előfordul, hogy nem tudjuk pontosan, merre lépjünk. Pedig a válasz bennünk van. Csak elfedi a zaj, ami kívülről, és bizony belülről is érkezik. Nincs ezzel baj. Felfedezni a valódi belső hangot gyönyörű kihívás.

Minden elakadás lehetőség a tanulásra és fejlődésre.

Támogató mentorként egy izgalmas tájra hívlak. Vadregényes, élettel, színnel, hanggal, illattal teli vidékre. Itt vehetsz egy mély levegőt, aztán elindulunk az új ösvényen.

Elkísérlek egy olyan belső úton, aminek végén a válaszod vár.

A felfedező Te leszel, kísérődként én kérdésekkel, változatos eszközökkel segítek tájékozódni, emellett életvezetési technikák átadásával támogatlak, hogy út közben felfrissülj, új energiát kapj és a sugallatok elérjenek hozzád.

Amiket igény és vonzódás szerint használhatunk tisztázásra, oldásra a célod eléréséhez:

  • Tarot kártya
  • coaching eszközök
  • kínai asztrológia elemzés
  • mindfulness technikák
  • japán reiki
  • hangtálak, gong, sámándob, Koshi

Amit én vállalok: mozgósítok minden bennem rejlő tudást, tapasztalatot, ösztönt, intuíciót, hogy a közös utazásunkon felfedezd magadban azt, ami Téged előre visz, teljesebbé tesz.

Amit neked kell hozni: belső eltökéltséget, elköteleződést és kitartást a célod eléréséhez.

Bízom benne, hogy a közös munka végén friss energiával, fontos felismerésekkel és használható tudással haladsz tovább az utadon!

Ligeti-Balogh Andrea Lélekút Mentor