fbpx

Kávézó

 

 

2019 nyarán a nagyközönség előtt is megnyitottuk a kávés szentélyünket. :))

A kávé imádat nálunk erősen meghatározó, minden napunk kiemelt eseménye a napszakhoz és hangulatunkhoz passzoló kávé szertartásos elfogyasztása.

Egy ideje bővítjük a kedvenc fekete italunkkal kapcsolatos ismereteket, és barátságot kötöttünk új ízekkel, pörkölési szintekkel.

Beszereztünk egy olasz családi manufaktúrából származó klassz kis hagyományos Lelit  kávégépet, egy régi klasszisnak számító darálót és találtunk egy olyan beszerzési forrást, ahonnan friss pörkölésű kávét tudunk rendelni, válogatva a különleges, nem megszokott ízekből. Tobzódunk a csokis és gyümölcsös ízvilágokban, izgalmas blendekben.

Szeretünk a családdal, barátokkal kávézni, de egy ideje már kacérkodunk azzal, hogy a vendégeinket is elcsábítsuk a minőségi kávézás élményére. Főleg úgy, hogy igény és vendég is jelentkezett rá.:)

Szóval kicsinosítottuk a kávézós helyiségünket, természetesen színes, bohó és vidám lett. Ebben az egyedi portékákkal, saját készítésű dekorációkkal berendezett  kuckóban tudsz nézelődni, amíg készül az alkotás, mert nálunk nem sima gombnyomásra érkező fekete lütyit kaptok, itt alkotás folyik és finom, illatos, igazi kávé a csészébe. :))

Gyerekeknek Őrségben készült házi szörp, kézműves forró csoki, felnőtteknek fröccs van még a repertoárban.

Hangulat felelősként kecskét,pónit, kutyát, macskát alkalmazunk a portán.

Nem vagyunk állatsimogató, a jószágokban “csak” gyönyörködni lehet, meghagyjuk a szabadságukat, több ezer négyzetméteren kóricálnak, de azért gyakran mutatkoznak a teraszról látható karámban.

A legelésző-mókázó állatokat szemlélve kávét kortyolgatni határozottan terápiás, tapasztalatból mondom.

Hogy a teraszon viszonylag háborítatlanul lazíthass, legyen nálad vérszívók elleni fújóka, az egész Őrségben töltött időben hasznát fogod venni. Ahogy a zárt cipőnek is.

Várunk a Vadregényes Portára – laza, kötetlen hangulatra készülj, és arra, hogy itt minden valódi.