Kávézó

Hamarosan a hozzánk betérők is élvezhetik a kávés szentélyünket. :))

A kávé imádat nálunk erősen meghatározó, minden napunk kiemelt eseménye valamelyik kedvenc kávénk szertartásos elfogyasztása.

Egy ideje bővítjük a kedvenc fekete italunkkal kapcsolatos ismereteket, és megismerkedtünk új ízekkel, pörkölési szintekkel.

Beszereztünk egy olasz családi manufaktúrából származó klassz kis Lelit karos kávégépet, egy régi klasszisnak számító darálót és találtunk egy olyan beszerzési forrást, ahonnan friss pörkölésű kávét tudunk rendelni, válogatva a különleges, nem megszokott ízekből. Tobzódunk a csokis és gyümölcsös ízvilágokban, izgalmas blendekben.

Szeretünk a családdal, barátokkal kávézni, de egy ideje már kacérkodunk azzal, hogy a vendégeinket is elcsábítsuk a minőségi kávézás élményére. Főleg úgy, hogy igény és vendég is jelentkezett rá.:)

Szóval kicsinosítottuk a kávézós helyiségünket, természetesen színes, bohó és vidám lett. Egy bazi nagy kényelmes kanapén lehet várakozni, amíg készül az alkotás, mert nálunk nem sima gombnyomásra érkező fekete lütyit kaptok, itt alkotás folyik és finom, illatos, igazi kávé a csészébe. :))

Hangulat felelősnek van kecske, bari, kutya, macska a portán, az arra nyitottak közelebbi kapcsolatba kerülhetnek az állatokkal, játszós ruha nem árt hozzá. Ha kertben csatangolnál, legyen nálad vérszívók elleni fújóka, az egész Őrségben töltött időben hasznát fogod venni. Ahogy a zárt cipőnek is.

Laza, kötetlen hangulatra készülj, és arra, hogy itt minden valódi.