fbpx

Kávézó

UPDATE: Májusban hétvégente, szombaton és vasárnap 10-től 4-ig leszünk nyitva. Ha más időpontban érkeznétek, keressetek és egyeztetünk. 🙂

Eljött a pillanat, most már a hozzánk betérők is élvezhetik a kávés szentélyünket. :))

A kávé imádat nálunk erősen meghatározó, minden napunk kiemelt eseménye a napszakhoz és hangulatunkhoz passzoló kávé szertartásos elfogyasztása.

Egy ideje bővítjük a kedvenc fekete italunkkal kapcsolatos ismereteket, és barátságot kötöttünk új ízekkel, pörkölési szintekkel.

Beszereztünk egy olasz családi manufaktúrából származó klassz kis hagyományos Lelit  kávégépet, egy régi klasszisnak számító darálót és találtunk egy olyan beszerzési forrást, ahonnan friss pörkölésű kávét tudunk rendelni, válogatva a különleges, nem megszokott ízekből. Tobzódunk a csokis és gyümölcsös ízvilágokban, izgalmas blendekben.

Szeretünk a családdal, barátokkal kávézni, de egy ideje már kacérkodunk azzal, hogy a vendégeinket is elcsábítsuk a minőségi kávézás élményére. Főleg úgy, hogy igény és vendég is jelentkezett rá.:)

Szóval kicsinosítottuk a kávézós helyiségünket, természetesen színes, bohó és vidám lett. Egy bazi nagy kényelmes kanapén lehet várakozni, amíg készül az alkotás, mert nálunk nem sima gombnyomásra érkező fekete lütyit kaptok, itt alkotás folyik és finom, illatos, igazi kávé a csészébe. :))

Gyerekeknek málnaszörp, felnőtteknek fröccs van még a repertoárban.

Hangulat felelősként kecskét, barit, kutyát, macskát alkalmazunk a portán.

A legelésző-mókázó állatokat szemlélve kávét kortyolgatni határozottan terápiás, tapasztalatból mondom.

Hogy a teraszon viszonylag háborítatlanul lazíthass, legyen nálad vérszívók elleni fújóka, az egész Őrségben töltött időben hasznát fogod venni. Ahogy a zárt cipőnek is.

Várunk a Vadregényes Portára – laza, kötetlen hangulatra készülj, és arra, hogy itt minden valódi.