fbpx

Portékák

A termékeink egy részét mi magunk tervezzük és készítjük, a másik részét pedig gondosan válogatjuk, hogy illeszkedjenek hozzánk és a világunkhoz.

A természet és az állatok szeretete meghatározó, a színeket is szívesen látjuk, a humor pedig elengedhetetlen a túléléshez. 🙂 Nem idegenkedünk a komoly témáktól, mégis elsősorban a vidám, életteli világból merítünk.

A Vadregényes ékszerek és ajándékok egy része csak a boltban megvásárolható. Ha elvarázsolódunk egy alapanyagtól, technikától, muszáj kipróbálni, de ezekből csupán egy-egy darab készül.

A webes rendelésnél lehetőség van saját szöveg kérésére a metal stamping ékszerek, bögrék, tornazsákok, iPhone tokok esetében!

A webshop azoknak szól, akik nem tudnak eljönni hozzánk, vagy jártak nálunk, de újra szeretnének egy kis Vadregényességet az életükbe.

A portékák:

 

  • “Metal stamping” ékszerek

Réz és alumínium gyűrűk, karperecek, kulcstartók kézi betűbeütővel feliratozva. Ez a technika nem gravírozás, nem géppel, hanem kézzel, kalapács és beütő használatával történik. Izgalmas, valódi kézműves portékákat készítünk ezzel a módszerrel. Szeretünk szövegelni 😉

  • Bögrék

Máshol nem kapható, az őrségi mesevilág által ihletett mintákkal készített bögrék.

Tervezéskor arra törekszünk, hogy kapj egy olyan plusz érzést, gondolatot, szín- és képi világot, amitől jól fogod érezni magad, mikor előveszed a bögrét, hogy kávét, teát, kakaót készíts, és leülj pár percre pihenni.

A szöveget kitalálhatod Te is, így igazán személyre szabott bögréd lesz, vagy  egy személyes üzenettel meglephetsz valakit születésnapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra.

Élénk, telt színű, szép grafikákkal dolgozunk, a mintáink a bögre teljes felületén helyezkednek el, nincs üres “oldal”.ű

  • Pólók

Pamut pólók flex fóliával feliratozva: a pólóra hőpréssel flex fóliát préselünk. Ez a fólia a póló készítésben magas színvonalat képvisel, a minta nem repedezik, nem válik le, rugalmas, a mosást extra jól bírja, és ami fontos, nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot, nemzetközi OEKO Tex 100 minősítéssel rendelkezik.

Ezzel a tecnikával feliratokat, sziluetteket tudunk pamut pólóra tenni. Egyedi kérés esetén kérlek vedd figyelembe, hogy a plusz idő és munka miatt szerkesztési felárat számolunk fel.

 

  • Tornazsákok

A  kedvenc minták fehér, poliészter tornazsákokra is felkerülnek. A Vadregényes tornazsákot azért fogod szeretni, mert mutatós, bírja a strapát, mosható, a mintáját pedig lerobbantani sem lehet. 🙂

  • Táblaképek

Valóságosan mesebeli lények sorakoznak fából készült faliképeinken, érzéseket és gondolatokat ébresztenek, megnevettetnek, szólnak felnőtthöz és gyerekhez, hangulatosabbá teszik az otthonodat.

  • Táskák, pénztárcák

Az erdővarázs lényei válltáskákon és pénztárcákon is hódítanak. 🙂 Miért olvadnál be a tömegbe, ha ki is lóghatsz?