fbpx

Kik vagyunk

A Vadregényes életre hívói

Andrea a Vadregényes női fele.

Kreatív álmodó, a folyamatos újítások, bővítések, átépítések az ő lelkén száradnak.

Száz dolog érdekli egyszerre, ebből legalább ötvenben megpróbál elmélyedni, így nem mindig található a fizikai valóság szférájában.

A fotókért és posztokért is felelős.

A Tarot kártya, az asztrológia és a hangtálak szerelmese, emellett a japán reiki és mindfulness technikák művelője.

Három gyermeke és a vállalkozás mellett hobbija a tanulás és minden, ami természet.


Zoltán adja a Vadregényes férfi energiáját. Ő az álmok fizikai kivitelezője. Igazi ezermester, bármihez fog, azt jól fogja csinálni.

A kávézó kínálatát folyamatos fejlődési igénye és vidám kóstolós meetingek alapján finomhangolja. A kávéfőzés, a kísérletezés, az új ízek kipróbálása számára nem munka, hanem szenvedély.

Nem utolsósorban a keze alatt születnek az ajándékbolt kézműves portékái.

Kevés szabadidejében a kertben szeret eltűnni, vagy autó/motor/bármi más bütykölésével próbálja kiheverni a nyüzsgő üzleti és családi élettel járó megpróbáltatásokat.

Csapattagok

Ilus elsőként csatlakozott hozzánk, a Vadregényes pultos hősnője és nagyon szeretjük.

Bár diplomás földmérő, hétvégenként kávét főz és koktélt kever nálunk. Figyelmes, alapos és brutál gyorsan tanul.

Ha szükséges, ellátja az állatainkat, szökött pónit terel haza, villanypásztort szerel esőben, szóval mindenben számíthatunk rá, amiért hálásak vagyunk.

Feri vendégből lett társ a Vadregényesben. Csendestársnak nem nevezhetjük, mert ritkán van csendben, viszont nagyszerű asztalos, és jó barát, akivel sokat, nagyon sokat nevetünk.

Ő az a kreatív szakember, aki rezzenéstelen arccal mond egy jobb ötletet annál, amin te hosszan agyaltál, lazán felskicceli egy papírra, és onnantól alig várod, hogy megvalósíthassa az ő tervét nálad.

Picit szigorúan fog minket, határidőkkel, ütemtervekkel próbál a valóságban tartani, de egy-egy új ötlet megálmodásával és részletes kibontásával el lehet venni az időérzékét.

Beus is vendégként járt először a Vadregényesben, még a kezdet kezdetén, aztán visszajáró vendégként üdvözölhettük, most pedig már a csapatunk tagja.

Az ajándékos részleg tartozik hozzá, a kutyás-állatos tematika a szívügye. Ötleteivel, biztatásával segíti a munkánkat. Fekete öves fokozatot ügyfélszolgálati munkakörben szerzett, nyugodtsága, kedvessége inspiráló.

Pozitív kisugárzását és támogató jelenlétét szívből értékeljük.